Notar Slobozia

Aveti nevoie de un notar in Slobozia, iar un tarif cat mai avantajos este important pentru Dvs?

Completati formularul de mai jos pentru a obtine prin intermediul platformei Expert24 cea mai buna oferta de pret de la 5 notari locali! Confortabil, avantajos si gratuit! – Tot ce trebuie sa faceti este sa completati formularul de cerere de oferta!

(*completarea formularului nu produce nici o obligatie pt Dvs, ci constituie doar o cerere de oferta – daca doriti, puteti oricand solicita alte oferte de pret de la alte birouri)

 

Formular cerere de oferta

 

Obtineti oferte de la birouri notariale din Slobozia

  • Alegeti un pret care se potriveste cu bugetul Dvs
  • Obtineti oferta complet gratuit
  • Faceti economie de bani si timp
  • Va bucurati de simplitate si comoditate
  • Primiti oferta rapid

Situatii in care trebuie sa angajati un notar

In viata de zi cu zi, se poate intampla de multe ori ca o persoana sa fie pusa in diferite contexte de natura juridica, iar aici cele mai multe persoane vor solicita ajutorul unui notar Slobozia spre a le rezolva, acest expert fiind la curent cu toate legile. Gasiti in continuare cateva situatii in care e posibil sa aveti nevoie de expertiza lui:

Cand se legalizeaza acte si semnaturi

In situatiile cand e nevoie de legalizarea unui act de identitate, de studii, de stare civila, sau acte emise de diferite autoritati, e nevoie sa apelati la un notar public. Si tot acest expert este specialistul la care sa apelati in cazul in care v-ati planificat sa reprezentati o terta persoana, si aveti nevoie de drept de semnatura.

La autentificarea actelor de vanzare – cumparare

Aceasta este o situatie cu care majoritatea dintre oameni se va confrunta in timpul vietii, mai devreme sau mai tarziu. Indiferent ca e vorba de o vila, o garsoniera, un autoturism, notarul se va ocupa de realizarea autentificarii actelor de vanzare cumparare.

Cand trebuie autentificate contracte de imprumut / imprumut

Pentru persoanele care si-au planificat sa obtina un credit ipotecar, e nevoie de realizarea unui dosar cu acte, iar acestea trebuie autentificate – problema care isi gaseste rezolvarea la un notar public.

Cand trebuie autentificate contracte de comodat sau inchiriere

Pentru posesorii de spatii care doresc sa le inchirieze, multe evenimente neplacute cu chiriasii pot fi evitate prin realizarea autentificarii contractului de inchiriere la un notar. Aceasta operatiune e de folos si in relatia cu ANAF (in cazul inchirierilor), si astfel proprietarii sunt feriti diverse probleme neplacute.

Pentru mosteniri / succesiuni

Cand se pune problema unei mosteniri, pentru a porni procedura legala si a se intra in detinerea bunurilor, e necesar sa apelam la un notar. E bine sa stim ca bunurile se vor distribui in functie de cati mostenitori sunt in viata si gradele aferente de rudenie.

Pentru testamente

Cand o persoana vrea sa isi randuiasca situatiile dupa plecarea in lumea de dincolo, va angaja un birou notarial pentru elaborarea unui testament – hartia in care este exprimata ultima dorinta legata de bunurile sale. Un testament realizat in prezenta unui notar si a minimum doi martori nu poate fi atacat intr-o instanta, sau chiar deteriorat de rauvoitori.

Pentru procuri

Atunci cand e nevoie ca un individ sa poata reprezenta o alta persoana in probleme de natura juridica, va fi nevoie de obtinerea unei procuri de la un birou notarial, aceasta specificand fara echivoc in ce imprejurari poate fi reprezentata persoana, si ce limitari exista. La astfel de documente se recurge de regula in situatiile in care o persoana este plecata din tara, sau nu se poate deplasa (de ex cand sunt implicati varstnici) – pentru remedierea anumitor situatii de catre un cunoscut de incredere al reprezentatului.

La traduceri legalizate

Pentru autentificarea actelor emise in afara tarii spre folosire in Romania este nevoie sa apelati la un notar care va aplica o stampila pe actul tradus – indiferent ca e vorba de un certificat de casatorie, un act de studii, act medical, act de proprietate samd.

La divort

O data cu sosirea pandemiei de Covid din primavara anului 2020, a aparut un efect imprevizibil: o inmultire substantiala a cererilor pentru divort, si ca rezultat, o supraaglomerare a instantelor, ducand la prelungirea termenelor de pronuntare chiar si pana la doi ani. Cand are loc asa ceva, persoanele care au hotarat sa se desparta de comun acord, fara pretentii materiale sau de custodie, pot cere asistenta unui notar Slobozia, aceasta solutie fiind cea mai convenabila financiar si potrivita. Dupa depunerea dosarului urmeaza stabilirea tuturor detaliilor – bunurile comune care trebuie impartite, alegerea numelui dupa casatorie, iar in cazul in care exista un copil minor, unde va locui acesta dupa divort, precum si responsabilitatile parintilor fata de acesta, plus alte detalii de comun acord. De asemenea, merita mentionat ca exista un termen de treizeci de zile cand cele doua parti se pot razgandi, in special daca hotararea s-a cristalizat intr-un moment de criza.